Residence

Les Belles Heures

Isabel op TV

Isabel op TV; B&B-zoekt-lief

Midden 2021 werd Heleen door de Belgische VTM benaderd of ze iemand kende die een B&B had in Frankrijk en op zoek was naar een nieuwe liefde.
Ze dacht gelijk aan haar vriendin, Isabel, die in 2016 beheerster was op ons park en in 2019 haar droombaan gevonden heeft als beheerster bij Chateau de Gipieres in Montbrun-Les-Bains
Hoewel ze het erg naar haar zin heeft, mist ze een partner in haar leven.
Isabel vond het een leuk idee om mee te doen aan het VTM programma en meldde zich aan met een promotiefilmpje. Er was een voorselectie, maar al snel werd duidelijk dat de altijd spontane Isabel werd gekozen om deel te nemen aan het TV programma.
De redactie van VTM had een top tien selectie gemaakt van de mannelijke aanmeldingen. Deze kandiaten hebben zich via een videofilmpje voorgesteld aan Isabel. Isabel mocht vervolgens hiervan vijf kandidaten selecteren. Deze vijf heren zijn één voor één bij Isabel op het domein op bezoek geweest.
Begin oktober 2021 heeft een cameraploeg haar twee weken lang gefilmd.Isabel

Midden tijdens de opnames zijn wij ook uitgenodigd om met Isabel een gesprek te voeren over haar ervaringen en om te horen of er mogelijke een relatie was met één van de mannen. We zagen dat het  hectische tijden waren voor Isabel met de vijf mannen en de vele TV opnames. Daarbij waren de mannen nogal speciaal en... er kwam ook nog een verrassing.

Vanaf 20 juni kun je in de zomermaanden elke maandag tot en met donderdag op VTM2 naar het programma B&B-zoekt-lief kijken.
Zie meer bij VTM en artikel libelle

Met de app VTM GO kun je de zender ontvangen op je tablet of telefoon.