Residence

Les Belles Heures

Huisregels

Om te zorgen dat u en de aanwezige gasten een fijne vakantie ervaren, willen we graag duidelijkheid geven over de huisregels en huurvoorwaarde. De regels zijn voor alle partijen van belang met name voor die zeldzame situaties, die een probleem of een onveilige situatie kunnen veroorzaken, en die door het naleven van onderstaande regels kunnen worden voorkomen.

Tijden van aankomst Jullie zijn van harte welkom vanaf 16.00 uur. Wegens onderhoudswerkzaamheden kunnen we jullie niet voordien ontvangen.

Bezoekers: Vanwege de brand- en veiligheidsvoorschriften, moet wij op de hoogte zijn van exact aantal aanwezige gasten. Mocht u bezoekers krijgen dan verzoeken wij u dit vooraf aan ons door te geven. Overnachting en/of gebruik maken van de voorzieningen (zwembad) is niet toegestaan.

Onder- en doorverhuur zijn nadrukkelijk verboden. Bij de reservering zijn wij dus graag op de hoogte van het aantal aanwezige personen.

Huisdieren ; we kunnen helaas geen huisdieren meer toelaten.

Parkeren: We hebben een afgesloten ruimte achter de boerdeij om de auto's te parkeren. Om uw auto te (ont-) laden kunt u even het terrein oprijden ( voor de huizen 2, 3 en 4). Woningen 5 en 8 beschikken over een eigen parking.

Tenten, campers: Verblijf met camper/ caravan/ tent op het terrein is niet toegestaan.

BBQ: Een barbecue op eigen initiatief op basis van hout of houtskool is niet toegestaan. Wij bieden wel electrische plancha's aan. Af en toe organiseren we zelf een "veilige" BBQ.

Roken: In de woning is roken niet toegestaan. De terrassen van de woning 2, 3 en 4 zijn eveneens rookvrij om rookhinderen voor de buren te voorkomen. Verderop in de tuin kan u indien gewenst roken.

Huisvuil: Er is een gemeenteverordening om het huisvuil  te scheiden. Plastic materialen, glas en papier dienen in aparte containers gegooid te worden. Meer informatie krijgt u van ons tijdens de rondleiding.

De nachtrustperiode loopt van 22.00 uur tot 8.00 uur. Wij vragen u om dan met gedempte toon te spreken.

Het zwembad is in de zomer beschikbaar van 9.00 uur tot 20.00 uur en in het voor- en najaar van 10.00-18.00 uur. Het betreft een rust-stilte zwembad . Het is niet toegestaan om maaltijden aan het zwembad te nuttigen (Hygiëne). Kinderen tot 12 jaar mogen alleen onder toezicht van ouders van het zwembad gebruik maken, zwemdiploma´s zijn niet relevant in dit verband.  Wij vragen u met aandrang om te douchen voor het zwemmen om zo de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden. Er staat een verwarmde buitendouche ter beschikking.

Om de rust van de aanwezige gasten te garanderen is duiken, gebruik van luchtbedden en plonzen niet toegestaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen/incidenten.

Teruggave woning. Op de dag van vertrek (of bij vroeg vertrek ’s avonds) vragen we u uw vakantiewoning op de aangegeven tijd ( 9.30 uur) ontruimd te hebben en hem opgeruimd en bezemschoon achter te laten. Vergeet niet te denken aan een schone keuken inventarisatie!( pannen, eet- en drinkgerief, oven, koelkast en magnetron).

In het geval het huis niet volgens de regels wordt opgeleverd, zullen de daarvoor gemaakte schoonmaakkosten via de borg worden verrekend.

Mochten we op het moment van uw vertrek niet aanwezig kunnen zijn dan kunt u, na afspraak met ons, de sleutels op de deur laten zitten.

Fietsenopslag. Het is niet toegestaan om fietsen in de woning te stallen. U kunt uw fiets onder de veranda plaatsen of gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenopslag.

Schade. Mocht u na aankomst in de woning een schade of tekortkoming ontdekken, maakt u ons er dan svp onmiddellijk opmerkzaam op. Indien tijdens uw verblijf schade of tekortkomingen ontstaan, gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Eventuele acties kunnen dan direct genomen worden.

Veiligheid. Sluit goed de ramen, deuren en luiken van de woningen om mogelijk diefstal tegen te gaan. Laat zeker geen kostbare spullen achter in de auto.

Aansprakelijkheid verhuurder: de verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen of schade, welke is ontstaan tijdens het verblijf in zijn woning.

Verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren. Bij ernstige overtreding van de regels heeft de verhuurder het recht om de huurder de toegang tot de woning te ontzeggen.

Borg. Wanneer bij vertrek de vakantiewoning, schoon, compleet en onbeschadigd is achtergelaten, wordt de borg teruggegeven. Echter wanneer blijkt dat de woning incompleet, niet schoon en met schade wordt opgeleverd, worden de extra kosten verrekend met de waarborgsom.

Indien deze huisregels niet worden gerespecteerd heeft de beheerder/verhuurder de bevoegdheid om de betrokken personen daarop aan te spreken en indien naar zijn/haar oordeel noodzakelijk de toegang tot de voorziening en/of het complex te ontzeggen, zonder dat er achteraf enige restitutie plaatsvindt.