Residence

Les Belles Heures

Routebeschrijving

We nemen aan dat u van het noorden komt en via de A7 richting de Provence rijdt en bij Bollene de snelweg afgaat. Het is dan nog 20 km naar het vakantiepark.

Tijdens de maanden juni, juli, augustus en september kan het in het weekend erg druk zijn op de Franse snelwegen. Met name tussen Lyon en Orange kan de reistijd erg lang zijn. Op de Franse website Info Travic kunt u de actuele situatie zien en bij het ingeven van de datum, de te verwachte situatie om 11.00 uur op uw reisdag. Wij raden u aan om de snelweg te vermijden tussen 8.00 en 17.00 uur, indien deze als rood staat aangegeven op de reisdag. Het is verstandiger (als er files worden voorwacht) om niet tussen 4 en 7 uur, maar rond 8-9 uur, van huis te vertrekken en dan rond 20.00 uur hier aan te komen. Laat ons svp tijdens de reis horen wanneer jullie hier denken aan te komen.

Ook de ANWB geeft informatie over de verkeersituatie op de Franse wegen.

Let op:  Lyon stad/tunnel is sinds 2024 een milieusticker/vignet nodig. Zie ANWB voor meer info

Voorbij de peage (=tol) bij de afslag Bollene, komt u op de rotonde. Deze ¾ rondrijden, richting Vaison la Romaine. U komt door de dorpjes Suze la Rousse – Tulette. 4 km na Tulette is er een rotonde waar U rechts afgaat, richting Vaison la Romaine. U rijdt langs Buisson waarna het ongeveer 3 km door rijden is om op de rotonde rechts af te slaan richting Roaix.

Na ongeveer 1 km doorrijden is er een rotonde, met de supermarkt, PROXI. Neem de rotonde meer fan 3/4, de afslag met het 30 km bord, waarvan de straat, Allee di Ramiéro heet (aan de linkerkant is er een grijze-gele loods). De wijk waar u inrijdt wordt Quartier Les grands Pres genoemd.

Na 100 m volgt er een T-splitsing, hier linksaf. Na 200 meter ligt er aan de linkerkant een transformatorhuisje. Voor de mensen die in

woning 2 t/m 4 verblijven, rijd nog 100 meter door om linksaf de oprijlaan van het domein op te rijden.

woning 1, 5 t/m 7 verblijven: hier links in de Impasse di Canúe, 100 m doorrijden, daarna rechtsaf en bij de witte poort ligt nr 99

Voor de mensen met een Tomtom, breng Roaix in, en zorg dat u op de rotonde van de PROXI komt; dit is de enige rotonde in het dorp.

Coordinaten zijn: N 44o 14. 727  E 5o 01. 316

Voor mensen die per vliegtuig willen komen, zijn er diverse vliegmaatschappijen zoals KLM, AirFrance, Easyjet of Ryanair die vanuit Eindhoven/Amsterdam of Brussel/Charleroi naar Marseille of Nimes vertrekken. De kosten bedragen ong. 100€/pp (of goedkoper) voor retour ticket.

Een andere optie is de trein met de TGV stop in Avignon.

Een auto huren kan bij bv Easyterra.

LBH Roaix