Residence

Les Belles Heures

Klank-bad-sessie

In de relax ruimte kan men een klank-bad-sessie ondergaan door middel van de 7 kristallen klankschalen als mede door de 7 tal Chinese gongs.

De klankschalen zijn verschillend van diameter en corresponderen met de chakra's.  

Er zijn zes chao gongs van verschillende van diameters (van 30 tot 90 cm) en 2 windgongs van 65 en één van 90 cm.

klankbad

Met de gongs en de klankschalen kan men een prachtige klank-bad-sessie ondergaan. Een klank-bad-sessie is een bijzondere ervaring door de verschillende oerklanken die de gongs en de klankschalen produceren.

Alles bestaat uit energie, trillingen en vibraties. Elk persoon heeft zijn/haar eigen trillingen. Bij een goede balans zijn die trillingen in harmonie. De zuivere klanken en vibraties die ontstaan door het bespelen van deze kristallen schalen hebben een positieve werking op lichaam en geest.
Ze stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties en blokades alsook de verwerking hiervan.Via resonantie wordt een hele subtiele interne cellulaire massage gegeven.
De klank verspreidt zich langs het zenuwstelsel naar de organen, raakt systemen, weefsel en cellen aan en harmoniseert. Klank is een trillingsfrequentie, een draagvlak en geleider, die verbinding creëert tussen verstand, gemoed, ziel en geest.

Je kunt bij een sonotherapie genieten van zuivere frequenties en klanken. Je ervaart een zachte innerlijke massage en diepe rust, waardoor je helemaal ontspant.

De sessies worden individueel of maximaal voor 2 personen gegeven.

Vraag Heleen naar meer informatie indien u interesse heeft in een klank-bad-sessie.