Residence

Les Belles Heures

Introductie en plattegrond

Het domein heeft diverse type woningen. Wie voor de gezelligheid en sfeer komt kan zich prima vermaken op de boerderij in de woningen nr. 2, 3, 4. Deze woningen bieden een prachtig uitzicht over de grote tuin. De overige woningen (5 tot en met 8) bieden meer privacy.
 
Woning 2 biedt ruimte voor 4 personen en heeft een ruime woonkamer met een grote slaapkamer en ruime badkamer gelegen op de begane grond. Op de eerste etage is een ruime slaapkamer met douche en wc 
Woning 3 biedt ruimte voor 4 personen en heeft een grote keuken en woonruimte. De 2 slaapkamers met een eigen douche en wastafel zijn gelegen op de eerste etage en op iedere verdieping is er een toilet.
Woning 4, geschikt voor 4 personen, gevestigd in het 250 jaar oude gedeelte van de boerderij, heeft een kleine living met een luxe keuken en heeft op iedere verdieping een slaapkamer met eigen toilet, wastafel en douche
Woning 5 is grote vrijstaande villa met diverse mogelijkheden. Men kan de gehele woning huren voor maximaal 7 personen met 4 slaapkamers en 2 badkamers en eigen wasmachine. Als alleen de grote vleugel worden gehuurd is er plaats voor maximaal 5 personen, bestaande uit éen badkamer, drie slaapkamers, alle op de begane grond. De woning biedt een fantastisch uitzicht op de grote tuin.
Woning 6 en 7 hebben ieder een grote tuin, een ruime living met open keuken en twee slaapkamers op de begane grond (geschikt voor 4 personen). Woning 6 is ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.
Woning 8, Bastide des Anges, biedt de meeste privacy en is voor 6 personen. Er is ruime living (50m2) met een open keuken met kookeiland. De villa heeft een verwarmd privé zwembad, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 extra kamer, 2 wc's, eigen wasmachine, eigen ingang en parkeerplaats.
 
Alle woningen hebben een airco, uitgebreide keuken met oven, vaatwasser en Nederlandstalig ontvangst op TV's en een terras op het zuiden.
 
Er is een wasmachine aanwezig op het domein. In de woningen 5 en 8 is een wasmachine in de woning aanwezig.
 
Het park is ruim opgezet (ong 1 hectare) en biedt daardoor veel privacy. Het park ligt aan de rand van een ruim opgezette woonwijk. Voor de nachtrust van de omwonenden en de aanwezige gasten dient vanaf 22.00 uur met gedemte toon te worden gecommuniceerd.
 
Een bakker, met elke dag vers brood, en een kleine supermarkt en slager liggen op minder dan 400 meter afstand. Een huisarts bevindt zich op 300 m afstand en het dichtst bijzijnde ziekenhuis ligt op 5 km.
 
Zelf meenemen
- Onderlaken of hoeslaken (90x200), kussensloop (60*60) en dekbedovertrek (1 persoons). (In woning 4 is er 2 persoonsbed van 140*200 en in woning 5 een 2 persoonsbed van 160*200)
- Handdoeken, theedoeken

Mogelijkheid om te huren

- Lakenpakket 17,5 Euro voor 1persoonsbed, 30 Euro voor 2persoonsbed; Handdoeken (3 stuks) 10 Euro/persoon; Zwembadhanddoek 8 Euro/persoon;
Theedoeken 5 Euro; Electrische Plancha 5 Euro/dag.
 
Honden
Helaas worden honden niet meer toegelaten. 

Plattegrond
lbh 2017 nrs
 

 

logo lbh met kader

 

De Woningen