Residence

Les Belles Heures

Retreat 'Heaven on Earth' Leonard Jacobson 8-15 okt 16

 

Retreat Leonard Jacobson, 8-15 okt.

Wij zijn zeer verheugd dat na een jaar afwezigheid Leonard Jacobson weer een retreat gaat geven.

Leonard Jacobson

Wie is Leonard Jacobson, wat doet hij (met je) en wat kan je verwachten van deze retreat?
Leonard Jacobson, geboren Australier, inmiddels 70 jaar, is een leraar en een meester van `Aanwezigheid in het Nu'. Al sinds meer dan 30 jaar begeleidt Leonard mensen. Hij richtte 'The Concious Living Foundation' op, een non-profit organisatie, schreef een groot aantal boeken en gaf talrijke workshops over de hele wereld.
Zijn bekenste boek 'Journey into Now' is vertaald in vele talen en in het Nederlands met als titel 'Reis naar het Nu'. In dit boek gidst hij de lezer weg uit zijn denken, direkt in het moment van het NU. Als je de confrontatie met jezelf nu eens echt aan wilt gaan, lees dit boek. Het is adembenemend, werkbaar in het dagelijkse leven en eenvoudige uitleg, gemakkelijk leesbaar en overzichtelijk.
 
Als Eckhart Tolle je aanspreekt, dan zal een ontmoeting met Leonard Jacobson tijdens het bijwonen van de retreat `Heaven on Earth` dat in het bijzonder doen, gezien zijn zeer praktische en persoonlijke benadering.
David Welsh, eigenaar van de meest bezochte spirituele website, www.awaken.com, met honderdduizenden volgers, beschouwt Leonard als één van de beste teachers omdat hij zeer snel tot de kern komt en voor iedereen toegankelijk is.
Mensen die meer rust in hun (gedachten)leven zouden willen hebben, zullen ervaren dat Leonard teachings bijzonder effectief zijn.
De week retreat vindt plaats in de Provence op domein van Résidence Les Belles Heures van 8 tot 15 oktober. De sessies vinden in de Engelse taal plaats. Het enigszins beheersen van de Engelse taal is daarom wel een voorwaarde om deze retreat bij te kunnen wonen. De gebruikte spreektaal is echter doorgaans zeer eenvoudig.
In tegenstelling tot de Amerikaanse, Japanse en Chinezen retreats van Leonard, waar enkele honderden mensen aanwezig zijn, is het aantal plaatsen voor de Provence retreat beperkt tot 70. Hierdoor is er een diepere en intensievere ervaring mogelijk.

Vanaf 2012 was er bijna elk jaar een retreat-week (Heaven on Earth) met Leonard in de Provence. De retreats waren iedere keer zeer succesvol en gaven de deelnemers diepe voldoening. Voor oktober 2016 worden Europesche en met name Nederlandstalige deelnemers uitgenodigd.

De kosten:
De kosten van de gehele retreat incl verblijf zijn vanaf US$ 995. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste kamer en deelname aan overige georganiseerde activiteiten gedurende deze week.

Voor meer informatie over de retreatlocatie in de Provence zie www.provenceholiday.eu

Wat te verwachten van deze retreat.
Deze retreat is bestemd voor diegenen die er klaar voor zijn om de ervaring van aanwezig in het Nu te verdiepen.
-        Je zult ontdekken hoe je verleden tot rust kunt brengen en uiteindelijk kunt loslaten.
-        Je zult ervaren hoe het is als je volledig open kunt staan voor het huidige moment.
-        Je zult ervaren hoe je vastgeroeste overtuigingen kunt overwinnen
-        Tijdens de sessies zijn er periodes van stilte, maar er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen.
-        In aanwezigheid van Leonard zal je de aanwezige groep als bijzonder rustgevend en prettig ervaren.
-        Een retreat met Leonard is een ongelooflijk dynamisch, humoristisch en een bijzondere gelegenheid om in je leven een andere wending toe te laten. Het bijwonen ervan heeft voor velen een transformerend effect gehad op hun leven.

Gezien het beperkt aantal plaatsen en de populariteit van o.a. Chinezen en Amerikanen voor deze Provence retreat, wordt een snelle boeking aangeraden. 

Mocht je vragen of interesse hebben neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je Leonard en zijn manier van werken als leraar, zijn wijze van overdracht van kennis en ervaring nog niet kennen; zie hieronder daartoe een aantal mogelijkheden:

- de website www.leonardjacobson.com

- het boek Reis naar het Nu

- YouTube zie bv.

of: