Residence

Les Belles Heures

Corona voorzieningen

Corona aspecten

Beste gasten,
 
We voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn en gezondheid van onze gasten als ze hier zijn.
 
In de Vaucluse zijn er een gering aantal meldingen van mensen die het corona virus hebben (gehad). Maar voorzichtigheid met betrekking tot het virus blijft noodzakelijk. 

Annuleer svp de vakantie als er voor vertrek aanwijzingen zijn dat het virus mogelijk aanwezig is. Wij zullen een voucher geven voor de aanbetaling die reeds gedaan is.

Probeer 1,5 m afstand te houden op plekken waar meerdere mensen aanwezig zijn (bezinestation, rustplaatsen, winkels, markten). Als de 1,5 m afstand niet mogelijk is, draag een mondkapje.

Respecteer deze afstand met andere gasten op het park en zeker op plekken waar gasten elkaar zouden kunnen treffen zoals bij zwembad, kiosk, eettafel. 

Iedere woning zal grondig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.

De informatie die we tot nu toe hebben ontvangen geeft aan dat buitenzwembaden op basis van Chloor (indien voldoende chloor aanwezig is) veilig zijn. Men moet alleen geen menselijk contact hebben. De ligstoelen bij het zwembad zijn gelabeld zodat men altijd dezelfde stoel heeft.

Wij verwachten dat ook de gasten hun verantwoordelijkheid nemen en dat ze er voor zorgen dat er een social distance is met anderen, mondkapjes dragen waar het nodig is, regelmatig hun handwassen.

Als er aanwijzingen zijn dat je symptonen van het virus hebt, willen wij graag zo spoedig mogelijk geinformeerd worden en vragen we om geen contact meer te zoeken met andere gasten. De huisarts is op 300 meter hier vandaan en zal worden benaderd.

We verwachten dat iedereen de gezondheid gerelateerde aspecten respecteert zodat iedereen een veilige maar ook fijne vakantie kan beleven.