Residence

Les Belles Heures

Woning 1

Woning 1 is de beheerderwoning en wordt niet meer verhuurd.

Woning 2

Het oude gastenverblijf is een mooi opgeknapte woning met 1 ruime slaapkamer met aparte badkamer met een grote inloopdouche en een ruime 2 persoonswastafel en wc op de begane grond. Op de eerste etage is er een ruime slaapkamer met wc en douche aanwezig. Alle bedden zijn 90*200 cm. Het terras ligt op het zuiden en kijkt uit op de ruime tuin.

Aanwezig is: een vaatwasser, magnetron, oven, koffiezet- en senseo apparaat, waterkoker, koelkast, grote televisie met schotelontvangst met Nederlandse/Belgische zenders, DVD speler, haardroger, keukenmixer, stofzuiger, elektrische verwarming.

Capaciteit voor 4 personen, oppervlakte 70 m2.

Woning 1A

De voormalige woning van de boerin is nog intact gebleven en ligt op de eerste verdieping.

De woning zal vanaf 2012 niet meer verhuurd worden en als beheerderswoning dienst gaan doen.Woning 3

De vroegere paardenstal is nu een mooi opgeknapte woning met een grote keuken. De 2 slaapkamers liggen op de eerste verdieping en hebben ieder een eigen douche. Alle bedden zijn 90*200 cm. Er zijn 2 wc’s.

Aanwezig is verder: vaatwasser en een 80 cm gasfornuis met oven, een magnetron, koffiezet- en senseo apparaat, waterkoker, koelkast, grote televisie met schotelontvangst met Nederlandse zenders, DVD speler, haardroger, keukenmixer, stofzuiger, elektrische verwarming.

Het terras ligt op het zuiden en kijkt uit over de ruime tuin.

Capaciteit voor 4 personen, oppervlakte 70 m2.

Welkom

zwembad boerderij

Nieuws

 BESCHIKBAARHEID 2019

Lees meer...

Impressie 2018

Lees meer...

Leuk krantbericht over Heleen

Lees meer...